SHORT FILMS/TEASERS

website maker software

Short film: GOOD MORNING

Thomas Bakker verzorgt teasers en short films (korte films). Hij verzorgt daarmee als jonge filmmaker een uniek kijkje in uw bedrijf of vestiging om meer klanten te werven en eventueel op locatie te presenteren via een front end. De filmische ervaring levert veel positieve reacties op en het presenteert uw locatie, evenement of bedrijf op een heel persoonlijke manier waardoor het bij mensen binnen komt.

Teaser: READY

READY was een project met een zeer korte deadline. Binnen 24u moest er een teaser op tafel liggen die naar de sociale media kanalen kon van Pro Shots. De teaser geeft een unieke filmische visie op het werk van de voetbalfotograaf. Het laatste shot zorgt voor de gunfactor die je als bedrijf graag wil hebben. De subtiele grinnik blik zorgt voor nét een beetje meer persoonlijkheid bij de kijker. Ook dit project werd volledig geregiseerd, gefilmt en bewerkt door THomas Bakker zelf.

Feature film: The Fox

The Fox is een film van Klaas van Eijkeren. Thomas Bakker verzorgde 2 visuele effecten voor de film. Thomas hielp de film hiermee naar een hoger niveau en het resulteerde in een goede waardering van het publiek. De 2 shots die zijn gemaakt door Thomas Bakker bevatte moeilijke "motion tracking" en "3D camera allignment". Ook voor visuals en titels bent u bij Thomas Bakker aan het juiste adres.