easy website creator

Fotograaf Thomas Bakker

Thomas Bakker is een fotograaf met passie voor actie en emotie. Zijn reportages en fotojournalistiek leveren de mooiste beelden op! Bijvoorbeeld bij een bruiloft, evement of fotoshoot. Door zijn oog voor detail weet hij als geen ander mooie momenten in beeld te brengen. Zijn foto in de Amsterdam ArenA, is dan ook meer dan geweldig! (zie header) Bovendien maakt hij altijd een uniek beeld waar geen andere fotograaf tegenop kan. Zijn professonele bewerking zorgt voor een geweldige ervaring op TV, monitor of Canvas product. Wil u meer informatie over de diensten van Fotograaf Thomas Bakker?, zie dan de contactdetails. Thomas Bakker is een-en-al fotografie. Hij verzorgt dan ook wekelijks Eredivisiereportages voor Pics United. Bovendien is hij huisfotograaf bij PSV Vrouwen.

Promovideo FOTOTB.nl

Fotograaf Thomas Bakker levert beelden aan zowel particuliere als zakelijke klanten.

VOOR PARTICULIEREN

Buiten het feit dat we retouchering doen voor particulieren, verzorgen we ook huwelijksreportages en reportages voor een bijzondere dag!

ZAKELIJK WERK

FotoTB.nl verzorgt zakelijke portretten en reportages. De beelden worden zorgvuldig geretoucheerd en geleverd. Bovendien zijn wij niet klaar tot we een perfect beeld hebben!

VIDEOPRODUCTIE

FotoTB.nl heeft videoproductie apparatuur waar kleinschalige bedrijfsreportages mee kunnen worden gemaakt. Bovendien zijn er altijd mogelijkheden tot Lipdubs en muziekvideo's voor priv├ęgebruik.

SPORTFOTOGRAFIE

Fotograaf Thomas Bakker is gespecialiseerd in sportfotografie. Hij levert beelden aan zowel clubs en kranten, maar ook aan particulieren binnen de prof- en amateursport wereld.

CONTACT FORM

Bedankt voor het invullen van het contactblad!

ADRES
Steenstraat 1
5612PE, Eindhoven

CONTACTS
Email: info@fototb.nl
Phone: +31 (0) 6 4233 0698